SPECIAL EDITION

mindfulnessV3

MINDFULNESS & YOGA 

 

Na een eerste uitverkochte en succesvolle Mindfulness & Yoga Special Edition zijn we in december terug met een tweede editie!

 

Yoga en Mindfulness zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; een mooie combinatie van Stilstaan Bij en Bewust in Beweging komen. Tijdens onze Special Edition oefenen we met behulp van onze altijd aanwezige zintuigen, om het Hier en Nu te ervaren zoals het is. En we geven je tips & tricks om dit in het dagelijks leven vaker toe te passen.

Om jouw zintuigen nog meer te prikkelen hebben we wederom een toffe pop-up plek gevonden. In Podium Azijnfabriek zijn we te gast op het ‘priesterkoor’, het achterste gedeelte van de voormalig Sint-Jacobskerk. Een locatie die in de donkere dagen voor kerst verandert in een magisch stil en verlicht plekje midden in de stad!

 

WHAT TO EXPECT?
Samen met gecertificeerd Mindfulness trainer Ellen Burgers leren we om mindfulness in ons dagelijkse leven en tijdens de yoga workout toe te passen. Hoe vaak leef je in je hoofd en zijn je gedachten al bezig met de toekomst? Doe je de dingen op de automatische piloot en handel je onbewust volgens vaste patronen? No worries, wij betrappen ons er zelf ook regelmatig op, …oeps. Ons ervan bewust zijn is een mooie eerste stap om tot flexibeler keuzes te komen.

Door stil te staan bij het moment, gaan we een energieke movement in je mind & body creëren die je zal inspireren om intenser te genieten. Te leven in het nu met een meer easy-going gevoel.

Meld je aan, dan zorgen wij voor een toffe ervaring op een unieke locatie down town Den Bosch.

 

LOCATIE & TIJD

– Zondag 23 december: 10.00-12.00 uur
– Prijs: 35 euro
– Locatie: Azijnfabriek – Bethaniestraat 4

Let op: beperkt aantal plekken en alleen toegankelijk met aanmelding. Vol = helaas vol.

 

12_3_azijnfabriek_voorzijde