TRAVEL

City trip

 

GET READY FOR A CONCRETE URBAN YOGA KINDA CITYTRIP
Weekend yoga citytrip Lissabon 3 – 6 mei 2019

We beginnen de lente in de mooiste stad aan de Taag, de stad van schilderachtige, smalle straatjes uitgestrekt over zeven heuvels. We gaan op yoga citytrip naar Lissabon! De CONCRETE urban yoga citytrip is meer dan alleen een yoga trip. Het is een get-together, een fun trip wat alles waar wij van houden combineert: yoga, lokaal en vers eten, zon en urban culture. Oh en zeiden we yoga? Heel veel yoga op de vetste pop-up yoga plekken in Lissabon!

 

SO COME ON THIS JOURNEY WITH US AND SIMPLY CHILL FOR A WHILE

The yoga citytrip package:

  • Accommodatie in een luxe city beach huis in de authentieke wijk Belém
  • 3 x ochtend pop-up yoga op een toffe locatie in Lissabon door CONCRETE urban yoga founder en teacher Nicole
  • 1 x sunset pop-up yogales op een toffe locatie in Lissabon door CONCRETE urban yoga founder en teacher Nicole
  • 3 x yoga-a-licious healthy homemade ontbijt door food expert en CONCRETE urban yoga ambassador Marieke
  • Welkomstborrel op vrijdagavond
  • Lisboa Card waarmee je gratis onbeperkt kunt reizen met de bus, metro, tram en stadslift. Hiermee heb je ook korting of gratis entree bij vele monumenten en museums. Ook kan je hiermee gratis met de trein naar Sintra en Cascais. Superhandig dus, als je veel van plan bent
  • Een lightweight yogamat cadeau voor jou!
  • Optioneel programma. Diner, drinks, muziek and much more!

Kosten: €359,– p.p. 
Exclusief: vliegticket, vervoer van en naar de luchthaven, kosten optioneel programma.


Een typische CONCRETE urban yoga citytrip dag
Elke dag is uniek, we bewegen met het ritme van de stad. We starten iedere ochtend rond 07.00 uur met een homemade ontbijt van onze food specialist Marieke. De tafel is gevuld met verse en gezonde lokale producten. When the energy is in balance, it’s time to get out! We pakken onze yogamat en vertrekken naar de perfecte pop-up yoga spot in de stad. Na een uur yoga is het tijd om de stad te verkennen op eigen gelegenheid. Dat zal rond 11.00 uur zijn. It’s up to you…. om deel te nemen aan het optionele programma van die dag. We chillen na de yoga bij fijne koffietentjes, eten in authentieke restaurantjes, luisteren naar live Fado muziek en bezoeken andere fijne lokale hotspots. Maar bovenal geniet je van jouw vrijheid in de meest ontspannen en relaxte stad van Europa!

Het exacte dagprogramma met tijden en locaties ontvang je voor vertrek


Accommodatie
We verblijven in een waanzinnig beach style huis op een toplocatie in de authentieke wijk Belém. De buurt is erg rustig, dichtbij de rivier en centraal gelegen tussen de twee belangrijkste toeristen centra Belém en Baixa. Het huis heeft 3 verdiepingen met ieder twee slaapkamers, een keuken, badkamer, comfortabele woonkamer met buiten patio’s en tuin voorzien van ligbedden en een buitendouche en een outdoor dinner area.

Een tof en ruim huis is een uitdaging midden in de stad. Dus de kamers zijn op indeling. Je deelt jouw  kamer met een andere yoga citytripper. Geen zorgen, het huis is ruim, je hebt dus genoeg private space. 

 

SO, WHAT DO YOU SAY?

We kunnen niet wachten om samen met jou op deze trip te gaan en mooie herinneringen te maken. Een unieke ervaring met maximaal plek voor 10 deelnemers! Dus get fresh en boek een relaxed weekend weg.

Het minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan is 6 personen. Bij gegarandeerd vertrek is annulering met teruggave betaling niet mogelijk. Accommodatie is op basis van beschikbaarheid, eventuele wijziging mogelijk.