THE MOVEMENT

URBAN NOISE

De stad beperkt ons in ruimte, veroorzaakt stress en verstoort soms onze rust. Onzin! Wij geloven dat een stad juist harmonie kan brengen. Wat we aanraken, voelen of horen bepaalt namelijk of we ons goed of slecht voelen in een urban omgeving. Net als yoga, waar je lichaam je eigen plek wordt, biedt een stedelijke omgeving ruimte om de rust en schoonheid van jouw stad te ervaren. De kunst is alleen om dit te zien en ervaren.

 

WHAT, YOGA? ME?
Als je denkt dat yoga alleen voor lenige meiden in leggings is, omgeven door wierook en kaarsjes in bedompte ruimtes. Dan ben je echt niet de enige. Maar, dit betekent natuurlijk niet dat dit ook echt zo is.

Al fanatiek aan de yoga en hoeven we jou niets meer uit te leggen? Dan willen we jouw yoga ervaring graag een extra dimensie geven.

 

SO, WE ARE ON A MISSION 
We gaan afrekenen met het stereotype rondom yoga en urban beperkingen!

CONCRETE urban yoga daagt je uit de schoonheid en rust in van jouw stad te ervaren. We vermengen ons letterlijk en figuurlijk met de stad, met yoga als mentale en fysieke workout. We gebruiken hiervoor afwisselend rauwe en ongerepte locaties die jou de nodige wow’s, oh’s en ah’s zullen bezorgen. We sluiten ons dus niet af van de stad maar maken juist gebruik van haar dynamiek.

IMG_5847