YOGA CITYTRIP SEVILLA

CONCRETE URBAN YOGA WEEKEND CITYTRIP
18 – 21 oktober 2019

COME ON THIS JOURNEY WITH US AND SIMPLY CHILL FOR A WHILE
We verlengen de zomer in Sevilla met weer een nieuwe urban yoga citytrip! De Arabische invloeden, sprookjesachtige historische gebouwen in de binnenstad, de beste tapasbars en de smalle straatjes van de oude wijken zullen zeker indruk op je maken. Terwijl de herfst in Nederland regen en kou brengt, is het in Sevilla nog volop zomer. Gemiddeld 26 graden, de zon op je gezicht en overal klinkt vurige flamenco-muziek!


De CONCRETE urban yoga citytrip is meer dan alleen een yogatrip. Het is een get-together, een fun trip die alles waar wij van houden combineert: yoga, lokaal en vers eten, zon en urban culture. Oh en zeiden we yoga? Heel veel yoga op de vetste pop-up yogaplekken in Sevilla.

Een impressie van onze urban yoga city trip in mei naar Lissabon vind je op onze Instagram.


The yoga citytrip package:
• Accommodatie in een luxe 18e-eeuws huis in het centrum van Sevilla
• 3 x ochtend pop-up yogales op een toffe locatie in Sevilla door CONCRETE urban yoga founder en teacher Nicole Scheerens
• 1 x sunset pop-up yogales op een toffe locatie in Sevilla door CONCRETE urban yoga founder en teacher Nicole Scheerens
• 3 x yoga-licious healthy homemade ontbijt door food expert Marieke Dijkmans
• Welkomstborrel op vrijdagavond
• Goodiebag
• Optioneel programma: welkomstdiner, drinks, music and much more!


Kosten: €495,– p.p.
Exclusief: vliegticket, vervoer van en naar de luchthaven, kosten optioneel programma.


Een typische CONCRETE urban yoga citytrip dag

Elke dag is uniek, we bewegen met het ritme van de stad. We starten iedere ochtend rond 07.30 uur met een homemade ontbijt. De tafel is gevuld met verse en gezonde lokale producten. When the energy is in balance, it’s time to get out! We pakken onze yogamat en vertrekken naar de perfecte pop-up yogaspot in de stad. Na een uur yoga is het tijd om de stad te verkennen op eigen gelegenheid of…. om deel te nemen aan het optionele programma van die dag. We chillen na de yoga bij fijne koffietentjes, eten in tapasbars, luisteren naar flamenco-muziek en bezoeken andere lokale hotspots. Maar bovenal geniet je van jouw vrijheid in de meest temperamentvolle stad van Europa!

Het exacte dagprogramma met tijden en locaties ontvang je voor vertrek.


Accommodatie

We verblijven in een verborgen en uniek pareltje in hartje Sevilla! Een statig huis op steenworp afstand van Plaza de Alfalfa. Het pand is een origineel 18e-eeuws gebouw dat door de jaren heen zorgvuldig bewaard is gebleven. Het is recent gerenoveerd, waarbij alle architectonische details zijn behouden en het pand voorzien is van alle gemakken en luxe van deze tijd.

Het huis heeft zes tweepersoonskamers en vijf badkamers. Op de bovenste verdiepingen bevinden zich drie terrassen met een 360-graden adembenemend uitzicht over het oude centrum van Sevilla. Een perfecte plek voor ons ontbijt en om te relaxen in de zon.

Je deelt jouw kamer met een andere yoga citytripper. Geen zorgen, het huis is ruim, je hebt genoeg privacy.


SO, WHAT DO YOU SAY?
We kunnen niet wachten om samen met jou op deze trip te gaan en mooie herinneringen te maken. Een unieke ervaring met maximaal plek voor 10 deelnemers!

Stuur ons een e-mail met jouw aanmelding en boek je trip: concreteurbanyoga@gmail.com
Deadline boeking: 31 augustus 2019

Het minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan is 10 personen. Bij gegarandeerd vertrek is annulering met teruggave betaling niet mogelijk. Accommodatie is op basis van beschikbaarheid, eventuele wijziging mogelijk.