YOGA CITYTRIP SEVILLA

CONCRETE URBAN YOGA WEEKEND CITYTRIP
VR 07 – MA 10 Oktober 2022

COME ON THIS JOURNEY WITH US AND SIMPLY CHILL FOR A WHILE
We verlengen de zomer van 2022 in Sevilla met een nieuwe urban yoga citytrip! Eerder waren we in Lissabon. Van Portugal naar Spanje…de Arabische invloeden, sprookjesachtige historische gebouwen in de binnenstad, de beste tapasbars en de smalle straatjes van de oude wijken zullen zeker indruk op je maken. Terwijl de herfst in Nederland regen en kou brengt, is het in Sevilla nog volop zomer. Gemiddeld 26 graden, de zon op je gezicht en overal klinkt vurige flamenco-muziek!


De CONCRETE urban yoga citytrip is meer dan alleen een yogatrip. Het is een get-together, een fun trip die alles waar wij van houden combineert: yoga, lokaal en vers eten, zon en urban culture. Oh en zeiden we yoga? Heel veel yoga op toffe pop-up yogaplekken in Sevilla.

Een impressie van onze urban yoga city trip in mei 2019 naar Lissabon vind je op onze Instagram.


The yoga citytrip package:
• Accommodatie in een sfeervol huis in het centrum van Sevilla
• 3 x ochtend pop-up yogales op een toffe locatie in Sevilla door CONCRETE urban yoga founder en teacher Nicole Scheerens en CONCRETE urban yoga owner and teacher Roos van Rooij
• 1 x sunset pop-up yogales op een toffe locatie in Sevilla door CONCRETE urban yoga founder en teacher Nicole en CONCRETE urban yoga owner and teacher Roos van Rooij
• 3 x yoga-licious healthy homemade ontbijt verzorgd door CONCRETE urban yoga
• Welkomstborrel op vrijdagavond
• Goodiebag
• Optioneel programma: welkomstdiner, drinks, music and much more!


Kosten: €495,– p.p.
Exclusief: vliegticket, vervoer van en naar de luchthaven, kosten optioneel programma.


Een typische CONCRETE urban yoga citytrip dag

Elke dag is uniek, we bewegen met het ritme van de stad. We starten iedere ochtend rond 07.30 uur met een homemade ontbijt. De tafel is gevuld met verse en gezonde producten. When the energy is in balance, it’s time to get out! We pakken onze yogamat en vertrekken naar de perfecte pop-up yogaspot in de stad. Na een uur yoga is het tijd om de stad te verkennen op eigen gelegenheid of…. om deel te nemen aan het optionele programma van die dag. We chillen na de yoga bij fijne koffietentjes, eten in tapasbars, luisteren naar flamenco-muziek en bezoeken andere lokale hotspots. Maar bovenal geniet je van jouw vrijheid in de meest temperamentvolle stad van Europa!

Het exacte dagprogramma met tijden en locaties ontvang je voor vertrek.


Accommodatie

We verblijven in een verborgen en uniek pareltje in hartje Sevilla! Een prachtig luxe huis, gelegen in het hart van de oude stad, het was oorspronkelijk een 19e-eeuws landhuis. Bestaande uit 5 suites met 5 volledige badkamers. Gelegen op 5 minuten van de kathedraal, 2 minuten van het Alcázar (Moors kasteel) en Los Jardines de Murillo (tuinen) in het hart van de Joodse Wijk. Het pand is voorzien is van alle gemakken en luxe van deze tijd. Een perfecte plek voor ons ontbijt is beschikbaar en voldoende ruimte om voor jezelf even de rust op te zoeken, een boek te lezen of gewoon te zijn.

Je deelt jouw kamer met een andere yoga citytripper. Geen zorgen, het huis is ruim, je hebt genoeg privacy.


SO, WHAT DO YOU SAY?
We kunnen niet wachten om samen met jou op deze trip te gaan en mooie herinneringen te maken. Een unieke ervaring met maximaal plek voor 11 deelnemers!

Stuur ons een e-mail met jouw aanmelding en boek je trip: concreteurbanyoga@outlook.com
Deadline boeking: 31 juli 2022

Het minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan is 9 personen. Bij gegarandeerd vertrek is annulering met teruggave betaling niet mogelijk. Accommodatie is op basis van beschikbaarheid, eventuele wijziging mogelijk.